Anne’s vakantiehuisje in Zandvoort

 
 

Anne’s Huisje met terras vindt u naast de villa van de eigenaren op het meest zuidelijke deel van Zandvoort direct tussen de waterleidingduinen, de duinen richting Noordwijk en het strand van Zandvoort. Het centrum van Zandvoort ligt op ongeveer 10 mintuten loopafstand.

Hier geniet u volop van de mooie omgeving en het strand, op steenworp afstand vindt u diverse strandtenten die in de zomer en winter geopend zijn.

Het huisje heeft een gezellige woonkamer met fijne zithoek en eettafel met toegang tot het terras waar u van ’s morgens tot ’s avonds heerlijk kunt ontspannen. De basic keuken biedt u alles om een eigen maaltijd te bereiden. Verder vindt u tegenover de keuken de doucheruimte met schuin plafond. Naast de badkamer vindt u een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en via de steile houten trap in de woonkamer treft u onder het schuine dak de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Betaald parkeren kunt u voor de deur of op het parkeerterrein.

Bent u op zoek naar een accommodatie vlak bij het strand en het mooie landschap langs de Zandvoortse Noordzeekust? Onder de tabbladen vindt u alle bijzonderheden van Anne’s Huisje.

 

Welkom in Zandvoort

TARIEVENTarieven.html
Anne’s vakantiehuisje bevindt zich in het rustige 
gedeelte van Zandvoort. 50 meter van het strand, uitzicht over de duinen en 10 minuten lopen van het centrum.
CONTACTContact.html
KENMERKENKenmerken.html
FOTO’SFotos.html